Blog Archive

Sunday, December 25, 2011

El millor discurs del Rey de España


Discurso de Navidad de Su Majestad el Rey de España

“Es una crisis que está llamada seguramente a modificar hábitos y comportamientos económicos y sociales.”

L'any passat Felip i Leticia van comprar un xalet a Baqueira al costat del dels seus pares; aquest any tindran menys dies per esquiar. A diferència d'altres anys, quan anaven a Vitòria i Baqueira, aquest any Iñaki i Cristina es quedaran a Washington. La Reina haurà d'anar allà a celebrar el cap d'any, acompanyada de la infanta Elena, que haurà de demanar permís a Marichalar perquè els nens vagin amb ella, a canvi aquests hauran de celebrar el Nadal al palau de la família a Sòria . Mentre el Rei es quedarà a Espanya per cap d'any, solet, molt solet...



 “La vocación europeísta de España se hunde en las raíces de la historia de nuestro continente, y nuestro compromiso es tan fuerte e intenso con su futuro como lo es hoy con su presente.”

Des de fa molts segles ha quedat clar que s'enfonsa en els més profund, i de vegades un compromís tan intens requereix certs sacrificis:


Els Borbones varen participat activament en aquest compromís, i per això en alguns països els recordem amb afecte:

Onze de Setembre
Diada Nacional de Catalunya
En Homenatge als Patriotes,
Màrtirs i Herois,
que l'11 de Setembre de 1714 sacrificaren la seva vida
per la Llibertat de Catalunya

No morireu aquell dia,
viureu eternament en els nostres cors



"Al Fossar de les Moreres no s'hi enterra cap Traïdor, fins perdent nostres Banderes, serà l'Urna de l'Honor"


“Una vocación europeísta que gana valor y peso con la solidez de los lazos que nos unen con las naciones iberoamericanas”

De vegades els llaços cal lligar-los perquè siguin sòlids 




“Cuando se producen conductas irregulares que no se ajustan a la legalidad o a la ética, es natural que la sociedad reaccione. Afortunadamente vivimos en un Estado de Derecho, y cualquier actuación censurable deberá ser juzgada y sancionada con arreglo a la ley. La justicia es igual para todos.”

Que no es preocupi Otegi donçs. El seu ingrés a la presó ha estat un error, Sa Majestat s'encarregarà que li enviïn a Washington amb un gran sou a càrrec de Telefónica.

“Estemos unidos. España lo merece y lo necesita.”


Una, grande y libre, Viva Honduras!




 

1 comment:

Anonymous said...

"When I was applying for a loan to purchase my building as a small business owner in a tough situation, conventional banks said they could not help me. the loan firm from mr lee sat down with me, heard my situation and decided that I was worth taking a chance on. Here we are 5 years later and I have just renewed my loan for another 7 years. I couldn’t have purchased my building without the help of the loan from mr lee and will be forever indebted to them for giving me a chance when no one else would."here is mr lee contact Email: 247officedept@gmail.com Also on whatsApp: +1-989-394-3740So I will advise anyone here looking for a loan to contact mr lee for an assistance of loan fundings.

Followers